The Geography Of Bliss: One Grumps Search For The Happiest Places In The World Eric Weiner

ISBN: 9780739499153

Published:


Description

The Geography Of Bliss:  One Grumps Search For The Happiest Places In The World  by  Eric Weiner

The Geography Of Bliss: One Grumps Search For The Happiest Places In The World by Eric Weiner
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | | ISBN: 9780739499153 | 6.42 Mb

В продължение на десет години Ерик Уайнър е чуждестранен кореспондент на Националното обществено радио на САЩ. Работил е в Ню Делхи, Йерусалим и Токио, правил е репортажи в повече от 40 страни. Бил е кореспондент за НОР в Ню Йорк, Маями, въвMoreВ продължение на десет години Ерик Уайнър е чуждестранен кореспондент на Националното обществено радио на САЩ.

Работил е в Ню Делхи, Йерусалим и Токио, правил е репортажи в повече от 40 страни. Бил е кореспондент за НОР в Ню Йорк, Маями, във Вашингтон, окръг Колумбия, бил е репортер на Ню Йорк Таймс. Автор е на книгите География на блаженството: Един мърморко търси най-щастливите места на света и Човекът търси Бог: Моят флирт с божественото.Дали швейцарците са по-щастливи, защото живеят в най-демократичната страна на света? Дали жителите на Катар, потънали в петродолари, намират радост в това изобилие? Дали кралят на Бутан е визионер, щом е въвел Брутното Национално Щастие като национален приоритет?

Защо жителите на Ашвил, Северна Каролина, са толкова доволни от живота? Къде живеят най-щастливите хора на света?Преведеният ня 19 езика бестселър на Ню Йорк Таймс География на блаженството е увлекателен разказ, изтъкан от психология, геополитика, наука, пътешествия и хумор, един провокативен и забавен анализ на това какво е щастието, какво не е и къде можем да го открием.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "The Geography Of Bliss: One Grumps Search For The Happiest Places In The World":


jornaldealcobaca.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us