A történész Elizabeth Kostova

ISBN:

Published:

Hardcover

638 pages


Description

A történész  by  Elizabeth Kostova

A történész by Elizabeth Kostova
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 638 pages | ISBN: | 6.18 Mb

Egy fiatal lány egy régi könyvet és megsárgult levélcsomót talál egy késő este az apja könyvtárszobájában. A levelek egytől egyig a Kedves és balszerencsés utódom! megszólítással kezdődnek, és egy olyan világba taszítják a lányt, amelyről álmodniMoreEgy fiatal lány egy régi könyvet és megsárgult levélcsomót talál egy késő este az apja könyvtárszobájában.

A levelek egytől egyig a Kedves és balszerencsés utódom! megszólítással kezdődnek, és egy olyan világba taszítják a lányt, amelyről álmodni sem mert volna - egy valóságos labirintusba, ahol apja múltjának titka és anyja rejtélyes sorsa egyaránt a történelem mélyén megbúvó, elképzelhetetlen gonoszhoz kapcsolódik.

A levelek a legsötétebb hatalomhoz vezetnek, amelyet az emberiség valaha is ismert - és egy évszázadok óta tartó kutatáshoz, hogy e sötétség forrását megleljék és kioltsák. A kutatás tárgya Karóbahúzó Vlad, ez a középkori fejedelem, akinek uralkodása szolgált alapul a Drakula-legendához. Történészek nemzedékei tették kockára hírnevüket, józan eszüket, sőt életüket, hogy kiderítsék az igazságot a Karóbahúzóról. Most pedig egy fiatal lánynak kell döntenie, vállalja-e a ráeső részt a kutatásból - nyomdokába lép-e apjának a vadászatban, amely majdnem az életébe került a férfinak évekkel azelőtt, amikor még kíváncsi ifjú tudós volt, amikor még élt a felesége is...

Mi köze a Drakula-legendának a modern világhoz? Lehetséges-e, hogy a mitikus Drakula valóban létezett - sőt tovább élt századokon át, a maga kifürkészhetetlen célját kergetve? A válasz ezekre a kérdésekre korokat és országhatárokat ível át, amint először az apa, azután a lánya bizonyítékok után nyomoz, poros amerikai könyvtáraktól Isztambulon és Budapesten át egészen Kelet-Európa mélyéig.

A legkülönfélébb városokban, kolostorokban, archívumokban, levelekben és titkos beszélgetésekben kerekedik ki lassan Vlad Drakula sötét uralmának borzalmas valósága - meg egy időtlen szövetkezésé, hogy a Karóbahúzó irtózatos művét életben tartsák.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "A történész":


jornaldealcobaca.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us