Den Lukkede Bog: Roman Jette A. Kaarsbøl

ISBN: 9788702022735

Published: 2004

535 pages


Description

Den Lukkede Bog: Roman  by  Jette A. Kaarsbøl

Den Lukkede Bog: Roman by Jette A. Kaarsbøl
2004 | | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 535 pages | ISBN: 9788702022735 | 6.61 Mb

Dette er nok en af de værste bøger, jeg kan huske at have læst i nyere tid! Hvis jeg skal sige noget positivt, så er det den forståelse, man får af tiden i København omkring 1880. Derudover forblev det virkelig bare en lukket bog for mig. Hovedpersonen var utiltalende og blev gradvist mere ubehagelig.

Det er til en vis grad forståeligt med det liv, hun levede. Den farce af et ægteskab, hun levede i, var i hele bogen omgærdet af en eller anden hemmelighed, som bliver afsløret henimod slutningen, men der er ingen forløsning, bare mere tristhed.

Bogen hopper imellem tiden i 1880erne og 1932 (hvor Frederikke - hovedpersonen - er en meget gammel dame), men man finder aldrig ud af, hvordan hendes liv var i den mellemliggende periode. Ikke et ord!Bogen er fyldt med beskrivelser af mærkelige detaljer, som forekommer så inderligt ligegyldige. Der er mange bipersoner, som forfatteren tilsyneladende helt umotiveret giver sig i kast med at beskrive ned til mindste detalje, for derefter aldrig mere at vende tilbage til dem.Og så er der et lille intermezzo med en kvinde fra underklassen. Hun har sin egen beskrivelse undervejs i bogen, bliver gemt af vejen, for så næsten til allersidst at få en ret væsentlig rolle i historien - igen dog uden en ordentlig afrunding.

Det, der sker i hendes liv, er så absurd, at det virker komplet latterligt og urealistisk.Jeg forstår virkelig ikke den begejstring, denne bog åbenbart er mødt med af anmeldere. Og jeg kan slet ikke forestille mig nogen, jeg ville anbefale den til!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Den Lukkede Bog: Roman":


jornaldealcobaca.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us