Port Hope Simpson Sajarah Kanggo Ngangkut Barang Kutha Kono: Newfoundland Banjur Labrador, Kanada Llewelyn Pritchard

ISBN: 9781492701064

Published: September 11th 2013

Paperback

56 pages


Description

Port Hope Simpson Sajarah Kanggo Ngangkut Barang Kutha Kono: Newfoundland Banjur Labrador, Kanada  by  Llewelyn Pritchard

Port Hope Simpson Sajarah Kanggo Ngangkut Barang Kutha Kono: Newfoundland Banjur Labrador, Kanada by Llewelyn Pritchard
September 11th 2013 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 56 pages | ISBN: 9781492701064 | 4.74 Mb

Port Hope Simpson sajarah kanggo ngangkut barang kutha kono, Kanada dumunung ing sisih kidul saka Alexis, lan banget salmon kali ing kidul Labrador. Bab iki pisanan didegake taun 1934 minangka camp ngangkut barang lan dijenengi sakwise KomisionerMorePort Hope Simpson sajarah kanggo ngangkut barang kutha kono, Kanada dumunung ing sisih kidul saka Alexis, lan banget salmon kali ing kidul Labrador.

Bab iki pisanan didegake taun 1934 minangka camp ngangkut barang lan dijenengi sakwise Komisioner English Alam Resources lan Tumindak - Komisioner Kehakiman, Sir John Hope Simpson. Komunitas iki wis gedhe alam aset toko. Shinneys banyu Komplek ndadekake munggah 2,500 kothak kilometer saka saka 1000 pulo rising dramatically ndhuwur segara tingkat. Kali, Tlaga iki dilindhungi sing becik kanggo kabeh jinis prahu. Ing Labrador Gisik Drive, 510 Rute punika kidul nyetir liwat rute iki wilayah nggronjal lan murni saka Labrador, Kanada.

Ayo kene kanggo nemokake tanah murni ing pojok Lor Atlantik Samudra. Jelajahi ing footsteps saka kuna mariners, lan Amerika Native sing dawa sadurunge mau. Ketemu residents dina lan nemu warisan kita lan tradhisi sing dasi kita iki Panggonan. A sawetara kebak kualitas layanan Pengunjung siyap kanggo nggawe Tetep nyaman lan nyenengake. [Labrador Gisik Drive][Javanese Edition] Bab lan Paragraf Yayasan saka Port Hope Simpson minangka kutha ngangkut barang...p.3 Awal Life John Williams Osborn, pemilik saka Labrador Privasi Ltd Company...p.4 Port Hope Simpson kang awal ekonomi pembangunan...p.4 Sirno hajat miwiti!

p. 5 Unsustainable awal industrialization saka alas lokal...p.13 Omah butuh...p.16 Bayaran kurang banget lan asring mbayar almarhum...p.20 Apa arep ing konco sing pemandangan...p.23 Madeg kanyatan bab tragedi ing awal jam 3 Februari 1940 - Ing basis marang kang Canadian kraton dipasang Polisi, (RCMP) Serius Kadurjanan unit, St Yohanes iku, Newfoundland mutusake kanggo mbukak -up sing dhewe diselidiki ing 2002 Agustus menyang apa tenan kedaden...p.33 Port Hope Simpson kang sustainable development dina...p.33 Referensi...p.50



Enter the sum





Related Archive Books



Related Books


Comments

Comments for "Port Hope Simpson Sajarah Kanggo Ngangkut Barang Kutha Kono: Newfoundland Banjur Labrador, Kanada":


jornaldealcobaca.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us